Kan Paris Saint-Germain revanche nemen op kampioen Lille OSC?

29 oktober 2021, 10:46

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 29 oktober. 

Wedstrijden

Paris Saint-Germain – Lille OSC (21.00 uur)

Ondanks alle sterren gaat het niet bepaald soepel in Parijs. Van de laatste vier duels werden er slechts twee gewonnen (nederlaag tegen Rennes, gelijkspel bij Marseille) en bij beide zeges (op Angers en RB Leipzig) kwam de overwinning pas laat tot stand. Om een crisisje te voorkomen is er een zege nodig op Lille OSC, dat vorig seizoen de sterrenformatie nog van de titel afhield. Kunnen ze revanche nemen? 

De Graafschap – ADO Den Haag (20.00 uur)

Sinds de periodetitel gaat het iets minder met ADO Den Haag, sportief gezien. Mede door de puntenaftrek, remise tegen Helmond Sport en nederlaag tegen Excelsior is de ploeg van Ruud Brood afgezakt naar de negende plaats in de Eerste Divisie. Maar bij een zege op De Graafschap, staan ze wel weer opeens bij de top; maar dat is op bezoek in Doetinchem zeker niet eenvoudig. 

1899 Hoffenheim – Hertha BSC (20.30 uur)

Deyovaisio Zeefuik en Jurgen Ekkelenkamp stonden de eerste weken lang in de degradatiezone van de Bundesliga, maar hebben de weg omhoog ingezet met Hertha BSC. De laatste drie officiële duels werden gewonnen, mede dankzij een doelpunt van de voormalig middenvelder van Ajax. Tegen 1899 Hoffenheim kan de club voor het eerst het linkerrijtje ingaan dit seizoen en dan ook meteen de zesde plaats innemen. 

Voetbal op tv

20.00 uur: Schakelkanaal, ESPN 1, schakelen langs alle wedstrijden

20.00 uur: De Graafschap – ADO Den Haag, ESPN 2, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.00 uur: MVV – Roda JC, ESPN 3, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

21.00 uur: Paris Saint-Germain – Lille OSC, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Ligue 1

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen