'Feyenoord meldt zich in de winter weer bij Manchester United'

10 oktober 2021, 13:25

Feyenoord gaat opnieuw een poging wagen bij Manchester United-talent Amad Diallo. De aanvaller was in de zomerse transferwindow op weg naar Rotterdam-Zuid, maar raakte geblesseerd, waardoor de deal van de baan was. Inmiddels is hij weer bijna volledig hersteld en heeft de Premier League-club besloten om opnieuw te kijken naar de opties om hem te verhuren.

De Rotterdammers willen zich opnieuw gaan melden in Engeland, maar dan in de winterstop. Wel wil de club hem dan voor 'een langere periode' tijdelijk overnemen van The Red Devils, waardoor de huurtermijn vermoedelijk geen half, maar 'minimaal' anderhalf seizoen zal zijn. Reiss Nelson kwam op de plek van Diallo wel naar Feyenoord, maar speelde vanwege een gebrek aan fitheid nog geen officiële minuut.

Feyenoord is bij de huurpoging overigens wel mede afhankelijk van overwintering in de Conference League. Niet alleen geeft dat financieel meer mogelijkheden, ook is het interessanter voor Manchester United om Diallo dan in De Kuip te stallen én er zijn meer wedstrijden waar de huurling eventueel voor in aanmerking kan komen.

Lees ook'Feyenoord mag weer hopen op van blessure herstelde Diallo'

Manchester United betaalde begin dit jaar maar liefst 21 miljoen euro aan Atalanta Bergamo voor het talent. In Engeland mocht hij soms opdraven, maar hij bleek nog niet klaar te zijn voor een onomstreden rol onder Ole Gunnar Solskjær. Sterker nog: Diallo kwam pas drie keer in actie in de Premier League. Wel speelde hij vier keer mee in de Europa League, waarin hij één keer trefzeker was.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen