Clubvoetbal weer van start met PSG en Keuken Kampioen Divisie

15 oktober 2021, 07:00   Bijgewerkt: 14 oktober 2021, 23:44

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 15 oktober.

Wedstrijden

Paris Saint-Germain – Angers SCO (21.00 uur)

Anders dan Real Madrid en Atlético Madrid (beide vrij), FC Barcelona (zondag in actie) of Ajax (zaterdag in actie) komt Paris Saint-Germain vrijdagavond al in actie. Logischerwijs ontbreken vanwege interlandverplichten alle Zuid-Amerikaanse topspelers dan bij Mauricio Pochettino, die Messi, Neymar, Ángel Di María, Marquinhos, Leon Paredes en Keylor Navas moet missen. Kunnen ze zonder hen winnen van Angers? 

Excelsior – VVV-Venlo (20.00 uur)

Het gedegradeerde VVV-Venlo zou dolgraag op de plek staan waar Excelsior staat: bovenaan. Aan de hand van topscorer Thijs Dallinga doen de Rotterdammers het uitstekend, terwijl de Limburgers krap aan op een play-offplek staan. Dat is misschien wel vanwege een gebrek aan doelpunten: VVV maakte pas drie doelpunten meer dan Dallinga (10) in zijn eentje. 

VV Alkmaar (v) – PEC Zwolle (v) (19.30 uur)

Het seizoen van PEC Zwolle gaat ongekend goed. De ploeg won vrijdagavond van Feyenoord (2-1) en versloeg ook titelkandidaat FC Twente (1-4) eerder al. Daardoor staat de formatie uit Overijssel bovenaan de Eredivisie Vrouwen, terwijl het de laatste jaren bungelde in de regio waar de mannenploeg van PEC staat: onderin. Daardoor zou er vrijdagavond wel van nummer acht VV Alkmaar gewonnen moeten worden. 

Voetbal op tv

20.00 uur: Voetbal op Vrijdag Schakelprogramma, ESPN, overzicht van al het voetbal op vrijdag 

20.00 uur: Telstar – FC Volendam, ESPN 2, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.00 uur: Excelsior – VVV-Venlo, ESPN 3, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

20.30 uur: 1899 Hoffenheim – 1. FC Köln, Bundesliga Youtube, live verslag van het duel in de Bundesliga

21.00 uur: Paris Saint-Germain – Angers SCO, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Ligue 1

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen