'Brighton-sterspeler gearresteerd om aanranding in nachtclub'

7 oktober 2021, 08:44   Bijgewerkt: 7 oktober 2021, 09:01

Een speler van Premier League-club Brighton and Hove Albion zou woensdagavond zijn gearresteerd nadat hij samen met een vriend een vrouw zou hebben aangerand in een nachtclub. Hoewel de politie zijn naam nog niet bevestigd heeft, gaat het wel de ronde in Engeland. 

Dat meldt The Guardian. Volgens diverse talboids en sociale media zou het gaan om middenvelder Yves Bissouma. In een video is te zien hoe iemand die op hem lijkt in de boeien wordt geslagen door de politie. Het incident waarbij de Ivoriaanse ploeggenoot van Joël Veltman betrokken zou zijn geweest heeft woensdag in de vroege uurtjes plaatsgevonden. 

Een woordvoerder van de lokale politie vertelt dat het gaat om een man van in de veertig en een man van in de twintig. Beiden blijven voorlopig nog op het politiebureau. Op namen wil de politie niet ingaan. Wel laat ze weten dat het vermeende slachtoffer van de aanranding professionele hulp heeft aangenomen.

Lees ook: Neres opgepakt na bijwonen illegaal feest in Brazilië

Mocht de arrestatie van Bissouma kloppen, zou dat de reputatie van de publiekslieveling behoorlijk aantasten. De oud-speler van OSC Lille werd afgelopen zomer aan meerdere grote clubs gelinkt, maar bleef bij het dit seizoen tot dusver verrassend goed presterende Brighton. The Seagulls staan na zeven duels op de zesde plaats in de Premier League.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen