Wordt Brighton & Hove Albion de koploper van de Premier League?

27 september 2021, 10:28

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 27 september.

Wedstrijden

Jong Ajax - MVV (20.00 uur)

In de laatste jaren waren Jong AZ en Jong FC Utrecht vaak de lelijke eendjes in de Eerste Divisie. Jong Ajax werd ooit nog kampioen op het tweede niveau van Nederland, maar staat momenteel slechts dertiende. Van de beloftenteams doet alleen Jong PSV het minder goed met de zeventiende plaats, maar heeft slechtst wee punten minder dan de Amsterdammers. Is dat na vanavond nog steeds zo?

Crystal Palace - Brighton & Hove Albion (21.00 uur)

Brighton & Hove Albion had deze zomer Alireza Jahanbakhsh en Davy Pröpper niet meer nodig. Het tweetal mocht voor (bijna) niets vertrekken naar de Eredivisie en er werden vraagtekens gesteld bij het beleid. Maar met zes overwinningen in de laatste zeven officiële duels en bij een zege de koppositie in de Premier League heeft de club vooralsnog haar gelijk aan de zijde!

Celta de Vigo - Granada (21.00 uur)

FC Barcelona kon niet winnen van Granada (1-1), maar verder is de ploeg die PSV vorig seizoen nog trof in de Europa League bezig aan een dramatische start. Van bijvoorbeeld Rayo Vallecano werd met 4-0 verloren en na zes duels staat de teller zonder zeges op drie margere punten. Celta de Vigo heeft slechts een puntje meer nadat het vorig jaar nog zo hoog eindigde: welk team komt voorlopig weg uit de degradatiezone?

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong Ajax – MVV, ESPN, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

21.00 uur: Crystal Palace – Brighton & Hove Albion, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Premier League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen