Nederlanders gaan met Club Brugge voor sportieve revanche

10 september 2021, 07:00   Bijgewerkt: 9 september 2021, 23:32

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 10 september.

Wedstrijden

Jong AZ – Jong FC Utrecht (20.00 uur)

Wie zijn geld had moeten inzetten op wie de koploper zou zijn na vier duels in de Eerste Divisie, zou dat in elk geval niet op Jong AZ hebben gedaan. De nummer zeventien van vorig seizoen moest behoorlijk wat talenten doorschuiven naar de A-selectie en bovendien trof het titelkandidaten VVV-Venlo en Almere City FC al. Maar tot dusver is de ploeg van Maarten Martens (leest Gertjan Verbeek mee?) de enige ongeslagen ploeg in de KKD.

Lorient – Lille OSC (20.45 uur)

Na het kampioenssprookje van het vorige seizoen vergaat het dit jaar Lille OSC beduidend minder. In de eerste vier duels werden slechts vijf punten gepakt en van OGC Nice, met de oude succescoach Christophe Galtier aan het bewind, werd met 0-4 verloren. De 2-1 zege op Montpellier HSC gaf enigszins lucht, maar de topclub wacht vermoedelijk nog een zwaar seizoen.

Club Brugge – KV Oostende (20.45 uur)

Het vorige seizoen werd Club Brugge weliswaar kampioen, maar was het laatste stuk van de play-offs bijzonder matig. Na de 6-1 nederlaag tegen KAA Gent zal er opnieuw enige onrust zijn bij de titelhouder, die tot dusver minder overtuigend is dan vorig jaar in de reguliere competitie. Kunnen ze tegen KV Oostende wel in elk geval voor even weer aan kop komen? 

Voetbal op tv

20.00 uur: Roda JC – NAC Breda, ESPN 3, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.00 uur: De Graafschap – FC Volendam, ESPN 2, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

20.45 uur: Club Brugge – KV Oostende, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Jupiler Pro League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen