Kan Koeman zich met Barcelona terugknokken in de CL-poule?

29 september 2021, 07:00   Bijgewerkt: 28 september 2021, 23:52

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 29 september.

Wedstrijden

VfL Wolfsburg – Sevilla (21.00 uur)

Misschien zit Mark van Bommel met VfL Wolfsburg wel in de meest spannende Champions League-poule, waarin iedereen kans lijkt te maken op de volgende ronde. RB Salzburg, Sevilla, OSC Lille en de Duitse club van Van Bommel hebben na de eerste speelronde allemaal één punt verzameld. Die Wölfe pakte het punt overigens wel na een rode kaart voor John Anthony Brooks: kunnen ze met elf man winnen?

Benfica – FC Barcelona (21.00 uur)

Na de 0-3 nederlaag tegen Bayern München staat Ronald Koeman onderaan in Groep E van de Champions League. Omdat Benfica en Dinamo Kiev doelpuntloos gelijkspeelden in het andere duel, moet Ronald Koeman flink aan de bak in Portugal. De 3-0 overwinning op Levante zal enig vertrouwen geven, maar een goed resultaat tegen Benfica - de oude werkgever van Koeman - is eveneens broodnodig. 

Juventus – Chelsea (21.00 uur)

In de Serie A heeft Juventus twee overwinningen op rij geboekt, weliswaar zeer moeizaam, maar in de Champions League won de Oude Dame wel van Malmö FF. Tegen Chelsea wacht Massimiliano Allegri met Juventus een tegenstander van een heel ander kaliber: kan hij voor een verrassing zorgen tegen de titelhouder van het miljardenbal? 

Manchester United - Villarreal (21.00 uur)

Nu is het 'slechts' een affiche in de groepsfase van de Champions League, maar vorig seizoen speelden Manchester United en Villarreal nog de finale van de Europa League. Na een van de meest spectaculaire strafschoppenseries van de afgelopen jaren trokken de Spanjaarden toen aan het langste eind. Op penalty's gaat het vanavond niet aankomen, maar de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer gaat ongetwijfeld op jacht naar revanche!

Voetbal op tv

16.00 uur: Juventus O19 – Chelsea O19, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Youth Cup

18.45 uur: Atalanta Bergamo – BSC Young Boys, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Champions League

21.00 uur: VfL Wolfsburg – Sevilla, Ziggo Sport Tennis, live verslag van het duel in de Champions League

21.00 uur: Bayern München – Dinamo Kiev, Ziggo Sport Docu, live verslag van het duel in de Champions League

21.00 uur: Juventus – Chelsea, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Champions League

21.00 uur: Benfica – FC Barcelona, RTL 7, live verslag van het duel in de Champions League

21.00 uur: Manchester United – Villarreal, Ziggo Sport Racing, live verslag van het duel in de Champions League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen