Hendriks ziet Derksen mogelijk tóch langer blijven bij Veronica Inside

9 september 2021, 12:25

Presentatrice Hélène Hendriks (41) denkt dat er een mogelijkheid is dat Johan Derksen toch verbonden blijft aan het tv-programma Veronica Inside. De vrouw die ook aan de tv-zender is verbonden, ziet ruimte voor de voormalig hoofdredacteur van Voetbal International, mits het format enigszins wordt aangepast.

Dat zei Hendriks tijdens het tv-programma HLF8, de gloednieuwe talkshow van Johnny de Mol. Daarin werd ze gevraagd of ze gelooft dat Derksen daadwerkelijk een punt achter zijn jarenlange dienstverband voor het populaire tv-programma. De analist kondigde afgelopen zomer aan zijn in 2022 aflopende contract niet te verlengen. 

"Hij is heel duidelijk geweest: in dit formatie van Veronica Inside gaat hij niet door, dus dan geloof ik dat ook, ja", aldus Hendriks, die wel hoopt dat Derksen nog doorgaat. "Laten we dat met z'n allen hopen. Als er nog een ander format komt, bijvoorbeeld in de vorm van een dagelijks iets, dan denk ik dat hij misschien wel doorgaat. Als er iets aantrekkelijks komt."

Lees ookHélène Hendriks neemt presentatie Oranjezomer voorlopig over

Ook kwam de samenwerking met Wilfed Genee ter sprake in de talkshow. "Ik vind Wilfred heel aardig en goed in zijn vak, maar wij waren absoluut geen droomduo", zei ze over het tv-programma Café Hendriks & Genee, wat geen succes werd op Veronica. "Hij denkt heel snel en was verder dan ik. De balans was er niet helemaal." Zelf noemde ze het programma regelmatig Café Wilfred & Genee, vanwege haar kleinere rol. Tijdens de afwezigheid van Genee verving Hendriks haar collega als presentrice van de Oranjezomer.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen