FC Volendam aast op nieuw kunststukje Mühren en Van Mieghem

13 september 2021, 23:58

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 13 september.

Wedstrijden

Everton – Burnley (21.00 uur)

Met zeven punten uit drie duels is de Premier League-start uitstekend voor de mannen van Marcel Brands. Bij een zege op Burney, dat tot dusver slechts één punt pakte, komen The Toffees op gelijke hoogte met koplopers Manchester United en Chelsea. Daarbij moet wel worden aangetekend dat Everton een relatief makkelijke seizoensstart heeft.

FC Volendam – Roda JC (20.00 uur)

Na een zeer moeilijke seizoensstart met een nederlaag en twee remises heeft Wim Jonk de boel opeens op de rit gekregen bij FC Volendam. Een 5-0 overwinning op MVV werd heel knap voortgezet bij De Graafschap (0-3): ditmaal is Roda JC aan de beurt, al speelde die ploeg al gelijk tegen NAC Breda (0-0) en won ook met 0-3 bij De Graafschap.

Voetbal op tv

20.00 uur: Getafe – Elche, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Primera Division

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

21.00 uur: Everton – Burnley, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Premier League

22.00 uur: Granada – Real Betis Sevilla, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Primera Division

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen