Een zeer opmerkelijke voetbalavond bij Brazilië - Argentinië

6 september 2021, 00:30   Bijgewerkt: 5 september 2021, 23:32

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 5 september.

Chaos: Brazilië-Argentinië gestaakt door 'illegale' spelers

Het is momenteel zeer chaotisch in Brazilië. Het land speelt namelijk zondagavond een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Argentinië, maar de wedstrijd is inmiddels gestaakt. De reden daarvoor is dat er vier Premier League-spelers meedoen bij Argentinië, terwijl de Braziliaanse regelgeving voorschrijft dat spelers uit Engeland eerst veertien dagen in quarantaine moeten. De wedstrijd is inmiddels definitief gestaakt.

Bizarre beelden: duel tussen Argentinië en Brazilië is stilgelegd

Brazilië bedenkt list om Argentinië te verzwakken: politie valt in

Terwijl de Europese landen er momenteel alles aan doen om de WK-kwalificatie succesvol te laten verlopen, staat er in Zuid-Amerika zondagavond ook een prachtig affiche op het programma: Brazilië tegen Argentinië. De voorbereiding van de Argentijnen is echter flink verstoord, want de Braziliaanse politie is binnengevallen in het spelershotel. Dat komt doordat Brazilië het niet eens is met de gang van zaken.

Penaltyspecialist Italië faalt en lijdt opnieuw zeer duur puntverlies

Italië heeft zondagavond zeer kostbaar puntverlies geleden in de WK-kwalificatiereeks. De regerend Europees kampioen bleef op bezoek bij Zwitserland steken op een doelpuntloos gelijkspel, mede omdat Jorginho een strafschop gekeerd zag worden door Yann Sommer. Daardoor heeft Zwitserland vooralsnog de betere papieren op de eerste plaats in Groep C.

Lukaku-feestje compleet bij zege op Oranje-beul Tsjechië

Romelu Lukaku (28) heeft een feestavond achter de rug. De Belgische spits speelde in eigen huis tegen Oranje-beul Tsjechië zijn honderdste interland en bekroonde die met een razendsnelle treffer. Ook aanvaller Eden Hazard speelde een uitstekende wedstrijd in de WK-kwalificatiecyclus, die met 3-0 geenszins spannend was.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen