Voetbal in Spanje, Turkije én de Keuken Kampioen Divisie

16 augustus 2021, 07:00   Bijgewerkt: 15 augustus 2021, 23:38

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 16 augustus.

Wedstrijden

Villarreal – Granada (20.00 uur)

Na de nipte nederlaag in de Super Cup tegen Chelsea begint Europa League-winnaar Villarreal aan het nieuwe seizoen in Spanje. Door het vertrek van Lionel Messi wordt beweerd dat er meer titelkandidaten zijn dan FC Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid. Villarreal is een van de clubs die voorzichtig wordt genoemd: of dat realistisch is, krijgen we vandaag een eerste antwoord op. 

Giresunspor – Galatasaray (20.45 uur)

Na de uitschakeling door PSV bereikte Ryan Babel met Galatasaray met heel veel pijn en moeite de volgende voorronde van de Europa League, door St. Johnstone te verslaan (1-1 & 2-4). Overtuigend was het nog niet bepaald, daardoor zullen alle ogen in Turkije op de topclub gericht zijn tegen het Giresunspor van Nederlander Joey Pelupessy. 

Jong PSV – FC Den Bosch (20.00 uur)

Niet voor het eerst is men ambitieus bij FC Den Bosch, dat vrij recent in Amerikaanse handen is gekomen. Met een 2-0 overwinning tijdens de eerste speelronde op Helmond Sport was het gevoel in elk geval goed. Kan Ruud van Nistelrooy met Jong PSV wel winnen van de Bosschenaren? 

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong Ajax – FC Dordrecht, ESPN, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.00 uur: Villarreal – Granada, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Primera Division

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

22.00 uur: Elche – Athletic Bilbao, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Primera Division

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen