Van Gaal bood geld om niet bij Veronica Inside aan te schuiven

17 augustus 2021, 08:05   Bijgewerkt: 17 augustus 2021, 08:10

Louis van Gaal (70) wordt dinsdagmiddag gepresenteerd als bondscoach van het Nederlands elftal. De kans is niet groot dat de kersverse oefenmeester van Oranje daarna ook een rondje langs alle talkshows maakt, want in het recente verleden heeft hij geld betaald om níet aan te hoeven schuiven bij Veronica Inside. 

Dat heeft Wilfred Genee uit de doeken gedaan in het gelijknamige tv-programma. "Er was ooit een man die op een groot feest zestienduizend euro bood voor Spieren voor Spieren als Louis van Gaal in dit programma zou gaan zitten", vertelde de presentator maandagavond over de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal. Die leek daar weinig oren naar te hebben, want hij ging daar vrolijk overheen bieden.

"Louis van Gaal bood vervolgens zeventienduizend euro als hij er níet hoefde te gaan zitten. Daarop werd achttienduizend euro geboden als hij er wel ging zitten, Louis bood negentien als hij er niet hoefde te gaan zitten. Dat ging door tot dertigduizend euro", verzekerde Genee, waarop spreekstalmeester Wilfried de Jong besloot in te grijpen tijdens de bieding op het Spieren voor Spieren-gala.

"Het wordt nu wel heel pijnlijk, hé? Kan Louis voor dat geld niet bij jou langskomen", had De Jong tegen de desbetreffende bieder gezegd. Die ging daar uiteindelijk mee akkoord, maar had liever gezien dat Van Gaal bij Veronica Inside was gaan zitten. Getuige de hoge bedragen die Van Gaal bood, is hij dat in elk geval niet van plan. "Ik heb niet het idee dat hij graag wil langskomen", concludeerde Genee met een glimlach dan ook, waarop Johan Derksen aanvulde. "Maar wij zitten ook helemaal niet op Louis te wachten."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen