PSV komt twee keer in actie in de voorronde Champions League

18 augustus 2021, 07:00   Bijgewerkt: 17 augustus 2021, 23:19

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 18 augustus.

Wedstrijden

Celtic - AZ (20.45 uur)

Zonder de geschorste Jasper Karlsson wacht AZ een zwaar karwei. Want Celtic is niet meer de Schotse beukploeg, maar wil onder Ange Postecoglou juist aan de bal beter worden. Dat was in de eerste rondes te zien, want FK Jablonec (2-4 & 3-0) werd verslagen en ook in de Schotse comptitie was de start voortvarend met twee zeges en negen doelpunten voor. Kan AZ de voetbalploeg afstoppen? 

Benfica - PSV (21.00 uur)

Op papier is de route van Roger Schmidt en zijn manschappen naar de groepsfase van de Champions League loodzwaar. Galatasaray was van oudsher geen gemakkelijke opgave, terwijl ook FC Midtjylland op voorhand geen gelopen koers was. Beide duels werden echter gemakkelijk gewonnen, maar gaat die vlieger ook op voor de Portugese grootmacht Benfica? De Eindhovenaren zijn in topvorm, maar Benfica won eveneens al haar officiële wedstrijden tot dusver. 

PSV (v) - Lokomotiv Moskou (v) (18.00 uur)

Voordat de mannen in Portugal in actie komen, treffen de vrouwen van PSV eerst nog Lokomotiv Moskou. Vorig seizoen was er voor het eerst ooit deelname in het miljardenbal en destijds trof het meteen FC Barcelona, de uiteindelijke winnaar van het toernooi. Dat was dus meteen de knock-out: kunnen ze ditmaal wel een ronde overleven of is het avontuur opnieuw al na twee duels voorbij?

Voetbal op tv

21.00 uur: Benfica - PSV, RTL 7, live verslag van het duel in de voorronde van de Champions League

21.00 uur: Young Boys - Ferencvárosi, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de voorronde van de Champions League

21.00 uur: Malmö FF - Ludogorets Razgrad, Ziggo Sport Docu, live verslag van het duel in de voorronde van de Champions League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen