'PSG wil Messi-trucje weer uithalen en ook Cristiano Ronaldo halen'

12 augustus 2021, 10:01   Bijgewerkt: 12 augustus 2021, 10:06

Een zéér opmerkelijk gerucht vanuit Spanje. Paris Saint-Germain zou plannen hebben om Cristiano Ronaldo en Lionel Messi toch nog een keer samen te laten voetballen. Daarbij gaat het overigens niet al om dit seizoen, maar pas om de voetbaljaargang na deze.

In de zomer van 2022 dreigt sterspeler Kylian Mbappé namelijk uit zijn contract te lopen en vooralsnog wil de talentvolle aanvaller zijn verbintenis niet verlengen. Real Madrid wordt al veel langer gelinkt aan de PSG-ster. Volgens L'Équipe-journalist Thibaud Vezirian wil Mbappé vertrekken en heeft de komst van Messi dat alleen maar in de hand gespeeld. El Chirinquito schreef dat de Fransman nog geen enkel van de twintig PSG-berichten op Instagram over Messi zou hebben geliket. Sergio Ramos (14/20) en Ángel Di Maria (10/20) deden dat ter vergelijking behoorlijk vaker.

Zodoende schreef AS donderdagochtend dat PSG-voorzitter Al-Khelaifi overweegt om in de komende zomer hetzelfde trucje uit te halen als deze week: namelijk profiteren van een transfervrije status. Cristiano Ronaldo heeft een aflopende verbintenis in Turijn in 2022 en kan volgens het Spaanse AS dan serieus een aanbieding vanuit de Franse hoofdstad tegemoet zien als Mbappé daadwerkelijk besluit te vertrekken.

Het is een beetje een opvallende gedachte, maar mede door de enorme groei van de sociale kanalen deze week en shirtjesverkoop van Messi (á 165 euro per stuk) zou de clubleiding in Frankrijk meer brood zien dan voorheen in de komst van de dan 37-jarige Ronaldo, die dan met Messi en Neymar de voorhoede moet gaan vormen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen