Onana keert na zijn schorsing 'fitter dan ooit' terug bij Ajax

25 augustus 2021, 15:51

Andre Onana zal op 4 september ontzettend fit terugkeren bij de groepstraining van Ajax. Hoewel hij al maandenlang individueel traint en deze zomer vooral bezig was met het maken van een transfer – waarvan hij uiteindelijk zelf de stekker eruit trok –, is hij volgens de mensen in zijn omgeving ontzettend fit. 

De NOS sprak mensen uit de directe omgeving van Onana, die van plan is om 3 september terug te keren in Nederland, want vanaf de dag daarna mag hij de training hervatten bij Ajax. Hij is de laatste maanden aan het trainen in de Spaanse zon in Salou en heeft zich daar 'fitter dan ooit' getraind. Volgens zijn entourage is hij meteen 'klaar om weer op het veld te staan', wat in eerste instantie overigens alleen trainen zal behelsen.

Pas op 4 november mag hij na zijn dopingschorsing namelijk weer wedstrijden spelen voor Ajax, bij wie hij nog tot 2022 onder contract staat. De verwachting is dat hij gewoon terugkeert op het trainingsveld in Amsterdam, want er zou weinig spelen op transfergebied. Zelf trok hij de stekker uit de overgang naar Olympique Lyon en clubs als Arsenal en Internazionale hadden vooral interesse op het moment dat hij transfervrij de overstap kan maken.

Lees ook'Onana maakt seizoen af bij Ajax en vertrekt transfervrij'

Zaakwaarnemer Albert Botines hield zich op de vlakte over de belangstelling, maar geeft wel aan dat hij hoopt Onana deze zomer nog elders onder te brengen. Als dat niet lukt, zoals het er nu naar uit ziet, dan keert hij terug bij Ajax en loopt hij vermoedelijk een jaar later gratis de deur uit in Amsterdam. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen