Memphis en Frenkie in vermoedelijke opstelling Koemans Barça

15 augustus 2021, 10:47   Bijgewerkt: 15 augustus 2021, 10:52

Memphis Depay mag zich gaan verheugen op zijn debuut namens FC Barcelona. De aanvaller van de Catalaanse grootmacht werd met veel pijn en moeite tijdig ingeschreven door zijn werkgever én staat zondagavond zeer vermoedelijk aan de aftrap.

De Nederlander begint als linksbuiten, zo verwacht het medium SPORT. Achterin vormen Ronald Aruajo en Gerard Piqué het centrum van de verdediging, waardoor aanwinst Eric García op de bank zal beginnen. Ook hij werd last-minute ingeschreven door FC Barcelona, bij wie Sergino Dest en Jordi Alba op de vleugels worden verwacht.

Op het middenveld start Pedri waarschijnlijk 'gewoon', ondanks dat hij met de Olympische Spelen en EK een hele zware zomer heeft gehad. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor García, die wel op de bank begint. Frenkie de Jong wordt ook aan de aftrap verwacht, omdat hij fit genoeg wordt geacht, evenals aanvoerder Sergio Busquets.

Lees ook: Koeman komt met positieve update over Frenkie de Jong

Voorin start Memphis als linksvoor, omdat Martin Braithwaite de spits is en Antoine Griezmann vanaf rechts komt als de opvolger van Lionel Messi. Onder anderen Philippe Coutinho, Sergi Roberto, Riqui Puig en Miralem Pjanic zullen derhalve op de bank plaatsnemen, zoals ook in de Trofeu Joan Gamper het geval was.

Vermoedelijke opstelling FC Barcelona: Neto; Dest, Piqué, Araujo, Jordi Alba; De Jong, Busquets, Pedri; Griezmann, Braithwaite en Memphis Depay.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen