Koeman krijgt opnieuw uitstekend nieuws uit Barça-ziekenboeg

24 augustus 2021, 12:05   Bijgewerkt: 24 augustus 2021, 15:06

Ronald Koeman heeft voorin bij FC Barcelona binnenkort meer te kiezen. De Catalaanse grootmacht maakt dinsdagmorgen bekend dat Ansu Fati de groepstraining hervat. Daarmee zit de achttienjarige aanvaller nu in de allerlaatste fase van het herstel van zijn knieblessure.

Voor Fati gloort na een moeilijke periode licht aan het einde van de tunnel. De aanvaller liep vorig jaar november een zware knieblessure op. Verwacht werd dat hij vier maanden uit de roulatie zou zijn, maar het herstel verliep minder voorspoedig dan gehoopt. Fati moest meerdere keren onder het mes, waardoor hij een klein jaar na het oplopen van de blessure nog altijd zijn rentree niet heeft gemaakt.

Nu Fati weer met zijn ploeggenoten gaat trainen, komt er een einde aan een lange lijdensweg. Dat is goed nieuws voor Koeman, die het absoluut ziet zitten in het toptalent. Fati was voor zijn blessure een belangrijke speler in het team van de Nederlandse trainer. Ondanks zijn jonge leeftijd en zware blessure speelde Fati al 43 wedstrijden in de hoofdmacht van Barça, waarin hij goed was voor dertien doelpunten.

Eerder deze week kreeg Koeman ook al goed nieuws uit de ziekenboeg. Marc-André Ter Stegen, Philippe Coutinho en Óscar Mingueza zijn volgens Marca volledig hersteld en kunnen op korte termijn weer in actie komen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen