'Koeman hoort opnieuw pijnlijke mededeling van FC Barcelona'

12 augustus 2021, 17:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ronald Koeman heeft nul op het rekest gekregen. De trainer van FC Barcelona vroeg om versterking, maar die gaat er niet komen. Tenzij Martin Braithwaite de komende weken nog vertrekt. Barcelona hoopt in de winterse transferperiode weer de transfermarkt op te kunnen.

Dat is de pijnlijke boodschap die Koeman te horen heeft gekregen, meldt Diario Sport. Koeman drong aan op de komst van een aanvaller en een middenvelder. De reactie van Barça was echter duidelijk: het is niet de bedoeling dat de Catalanen deze zomer nog aankopen doen. Alleen wanneer Braithwaite voor een goede prijs wordt verkocht, kijkt Barcelona nog naar een aanvaller.

Lees ook: 'Koeman wil extra aanvaller bij Barcelona

Als de dramatische financiële situatie van Barcelona de komende maanden verbetert, hoopt de club in januari zaken te kunnen doen op de transfermarkt. Na het vertrek van Lionel Messi en de blessure van Sergio Agüero hoopte Koeman op een nieuwe aanvaller. De wens voor een middenvelder leeft al wat langer. Begin deze zomer leek Georginio Wijnaldum naar Camp Nou te komen. Hij koos echter voor Paris Saint-Germain. Koeman was ook akkoord met een andere middenvelder uit een lagere catogerie dan Wijnaldum, maar ook die wens komt niet in vervulling.

Barcelona richt zich momenteel op het speelgerechtigd krijgen van Memphis Depay en Eric Garcia. De beide versterkingen zijn nog niet ingeschreven voor La Liga. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen