KNVB steunt flink bekritiseerde Higler met fraaie aanstelling

23 augustus 2021, 13:03

Dennis Higler lag afgelopen weekend vol onder vuur na zijn optreden bij het duel tussen FC Twente en Ajax, waarbij hij twee Ajacieden besloot om niet van het veld te sturen. Nadat Reinold Wiedemeijer hem eerder in woord al in bescherming had genomen, heeft de KNVB hem voor het komende weekend ook gewoon een fraaie aanstelling gegeven.

De voetbalbond heeft hem voor het komende voetbalweekend namelijk op het duel tussen FC Utrecht en Feyenoord gezet in de Domstad. Ajax krijgt te maken met Danny Makkelie tegen Vitesse, terwijl Serdar Gözübüyük de leiding heeft over het treffen tussen PSV en FC Groningen. AZ staat in Friesland tegen sc Heerenveen onder de hoede van Bas Nijhuis.

Voor Higler is deze aanstelling een steuntje in de rug, nadat hij afgelopen weekend heel veel kritiek kreeg te verduren na zijn beslissingen in Enschede. Zo ontsnapten Davy Klaassen en met name Edson Álvarez aan een rode prent. De Mexicaan deelde in de eerste helft een flinke duw uit aan Sadílek, die na afloop uitsprak het een rode kaart te vinden.

Lees ook: Wiedemeijer verdedigt Higler: "Het moet gewelddadig gebeuren"

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen