Gaat PSV de zilvervloot binnenhalen tegen Benfica?

24 augustus 2021, 07:00   Bijgewerkt: 23 augustus 2021, 23:20

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 24 augustus.

Wedstrijden

PSV – Benfica (21.00 uur)

Gaat PSV de zilvervloot binnenhalen in de Champions League? Dat kan op drie fronten: allereerst financieel, als er zo'n veertig miljoen euro op het spel staat. Maar ook sportief kan het de zilvervloot binnenhalen met zeker zes wedstrijden in de groepsfase van de Champions League, het hoogste niveau in Europa. Tot slot de zilvervloot wat betreft de UEFA-coëfficiënten: plaatsing voor de groepsfase van het miljardenbal levert een forse bonus op. 

Ludogorets – Malmö FF (21.00 uur)

Welke ploeg komt er in pot 4 bij voor Ajax? Op die vraag komt dinsdagavond ook een antwoord. Gezien de puntenaantallen zijn Malmö FF en Ludogorets beide zeker veroordeeld tot pot 4 bij de loting van de groepsfase. Het heenduel werd 2-0 gewonnen door de Zweedse ploeg, die heeft dus by far de beste papieren op deelname aan de groepsfase. Ook Ferencvárosi en Youngs Boys treffen elkaar. 

Voetbal op tv

21.00 uur: PSV – Benfica, RTL 7, live verslag van het duel in de voorronde van de CL

21.00 uur: Ludogorets – Malmö FF, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de voorronde van de CL

21.00 uur: Ferencvárosi – Young Boys, Ziggo Sport Docu, live verslag van het duel in de voorronde van de CL

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen