De toekomst van Messi houdt de voetbalwereld in zijn greep

7 augustus 2021, 00:30   Bijgewerkt: 6 augustus 2021, 23:50

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 6 augustus.

'Messi-deal met PSG in stroomversnelling: salaris en rugnummer'

Het heeft er alle schijn van dat de overgang van Lionel Messi (34) naar Paris Saint-Germain in een stroomversnelling is gekomen. Op de dag dat FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta tekst en uitleg gaf bij het pijnlijke vertrek van de Argentijnse superster, lonkt al concreet een overgang naar de hoofdstad van Frankrijk. Hij zou zelf de knoop over zijn toekomst inmiddels hebben doorgehakt.

'Nieuw probleem Barcelona: boze Agüero wil contractontbinding'

FC Barcelona moest met lede ogen toezien hoe het Lionel Messi geen nieuw contract kon aanbieden en de Argentijn is inmiddels hard op weg naar Paris Saint-Germain. Maar het volgende probleem dient zich alweer aan, want zomeraanwinst Sergio Agüero is naar verluidt woedend. De ervaren spits was beloofd dat hij ging samenspelen met Messi en wil zijn contract zelfs laten ontbinden.

Memphis, Piqué, Coutinho en Griezmann zeggen Messi vaarwel

Lionel Messi vertrekt bij FC Barcelona en lijkt op weg naar Paris Saint-Germain. Na een lange radiostilte wat betreft zijn (voormalige) ploeggenoten, is inmiddels volop gereageerd op zijn vertrek. Het vertrek van de beste speler die ooit voor de Catalanen heeft gespeeld komt hard aan. Sergio Busguets zou zelfs [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/388598/busquets-bezocht-messi-eerste-afscheidsberichten-zijn-binnen/,_blank,op bezoek zijn gegaan] bij zijn vriend. 

'Messi heeft meerdere opties én aanbieding van 1 miljard euro'

Lionel Messi (34) wordt volop gelinkt aan Paris Saint-Germain, maar heeft ook nog andere opties om zijn loopbaan voort te zetten. Zowel binnen als buiten Europa kan de kleine Argentijn nog verder voetballen, nadat bekend werd dat zijn vorige werkgever FC Barcelona niet in staat is om hem te houden.

Guardiola zet streep door Messi, Pochettino zet de deur ruim open

Mauricio Pochettino en Pep Guardiola hebben gereageerd op de toekomst van Lionel Messi. Beide trainers staan er heel anders in: de Spanjaard gaat sowieso niet opnieuw met de superster samenwerken, de Argentijnse oefenmeester hoopt dat hij binnenkort met hem op het trainingsveld staat.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen