Bizarre voetbalavond bij OGC Nice en Olympique Marseille

23 augustus 2021, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 22 augustus. 

Olympique Marseille keert niet terug op het veld, reglementaire verlies gevolg 

Het duel tussen OGC Nice en Olympique Lyon is zondagavond niet meer uitgespeeld. Hoewel de autoriteiten en de voetbalbond wilden dat er doorgespeeld zou worden en de thuisploeg al op het veld was voor een warming-up, liepen de gasten het stadion uit. Mede vanwege gewonde spelers wilde Marseille niet door. Het duel betekent een reglementaire nederlaag voor de bezoekers, al krijgt het ongetwijfeld nog een staartje. 

Spelers naar binnen bij Nice - Marseille, wedstrijd wordt hervat

Het is zondagavond compleet misgegaan bij de Ligue 1-wedstrijd tussen OGC Nice en Olympique Marseille. Na een doelpunt van Kasper Dolberg ging het een klein half uur voor tijd compleet mis. Na een incident bij de cornervlag kwamen meer dan vijftig 'fans' van de thuisclub het veld op om te vechten met de spelers van Marseille. De kans is heel klein dat er nog gevoetbald wordt, ondanks dat de lokale autoriteiten daar wel op zijn voorbereid. Verdediger Luan Peres zou een verwonding hebben opgelopen op het veld.

Compleet mis bij OGC Nice - Marseille: supporters komen veld op

Het gaat zondagavond compleet mis bij het duel tussen OGC Nice en AS Monaco. Na ruim een uur voetballen kwamen er diverse supporters op het veld, nadat het al heel de wedstrijd onrustig was vanaf de tribunes, waar vanaf vanalles gegooid werd. Toen de fans het veld betraden, ging het pas echt mis

Foto's: Marseille-spelers gewond na incident met supporters

Bij de wedstrijd tussen OGC Nice en Olympique Marseille raakten de spelers slaags met het publiek. Sommige spelers van de bezoekers raakten gewond, toch moet het duel worden uitgespeeld.

'Ajax ook persoonlijk rond met Daramy, details bekend'

Ajax heeft Mohamed Daramy vrijwel zeker binnen. Nadat de Amsterdammers zondagavond al een [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/389361/break-ajax-kondigt-akkoord-met-kopenhagen-aan-over-daramy/,_blank,officieel akkoord] presenteerden met FC Kopenhagen, is ook met de aanvaller overeenstemming gesloten en staat vrijwel niets witte rook meer in de weg. Toch duurt het tot minimaal vrijdag voor de multi-inzetbare aanvaller gepresenteerd wordt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen