PSV weet voor einde van eigen duel volgende tegenstander al

28 juli 2021, 07:00   Bijgewerkt: 27 juli 2021, 23:32

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 27 juli.

Wedstrijden

Bayer Leverkusen - FC Utrecht (16.00 uur)

FC Utrecht leeft met vertrouwen toe naar de Eredivisiestart. De club is de gehele voorbereiding nog ongeslagen en wist onder andere Club Brugge en KAA Gent te verslaan. Nu wacht de volgende test: Bayer Leverkusen is de tegenstander van de Domstedelingen, die de goede lijn ongetwijfeld door willen zetten. Dit is echter wel weer een niveautje hoger. 

FC Midtjylland - Celtic (19.45 uur)

Wonderen bestaan, maar de kans dat PSV nog wordt uitgeschakeld is nihil. Daarom zal er door de Eindhovenaren met een schuin oog gekeken worden naar de wedstrijd tussen FC Midtjylland en Celtic. De winnaar van dat duel neemt het in de volgende voorronde namelijk op tegen de ploeg van Schmidt. Het eerste duel tussen de Denen en de Schotten eindigde in 1-1, waardoor het nog helemaal open ligt.

Galatasaray - PSV (20.00 uur)

De afgelopen dagen ging het bij PSV vooral over de transfers van Pablo Rosario en Donyell Malen. Dat is eigenlijk niet gek, aangezien de return tegen Galatasaray een formaliteit lijkt. In de eerste wedstrijd waren de Eindhovenaren heer en meester, met een 5-1 overwinning tot gevolg. Desondanks zal Roger Schmidt scherpte eisen van zijn spelers. Het blijft natuurlijk ook de voorbereiding op het Eredivisieseizoen.

Voetbal op tv

19.45 uur: FC Red Bull Salzburg – Atlético Madrid, ESPN, live verslag van het oefenduel

20.00 uur: Galatasaray – PSV, RTL 7, live verslag van het duel in de voorronde van de Champions League

21.40 uur: De Oranjezomer, SBS 6, sporttalkshow

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen