Nederlands elftal gewaarschuwd voor eerste opponent Oekraïne

8 juni 2021, 00:30   Bijgewerkt: 7 juni 2021, 23:54

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 7 juni. 

Imponerend Duitsland speelt zichzelf opeens weer op EK-lijstjes

Vrijwel niemand heeft Duitsland tot dusver als winnaar van het EK in verschillende pooltjes benoemd, maar daar kan na vanavond (maandag) weleens verandering in komen. De ploeg van Joachim Löw maakte in de uitzwaaiwedstrijd ontzettend veel indruk tegen Letland en hield met een 7-1 zege zelfs nog enigszins in.

Oranje gewaarschuwd: Oekraïne scoort beter in uitzwaaiduel

Het Nederlands elftal zal zondagavond flink rekening moeten houden met Oekraïne tijdens haar openingsduel op het EK. Waar Oranje in de uitzwaaiwedstrijd enigszins moeizaam met 3-0 won van Georgië, verging het de ploeg van Andriy Shevchenko een stuk eenvoudiger. Cyprus werd met 4-0 verslagen door de eerstvolgende opponent van Nederland. 

Twente slaat slag op vleugels en is dichtbij Cerny en Misidjan

FC Twente is dicht bij het aantrekken van Virgil Misidjan (27). De buitenspeler is transfervrij nadat zijn contract is afgelopen bij PEC Zwolle en de Tukkers tonen zich het meest slagvaardig. Ook de komst van Vaclav Cerny komt steeds dichterbij.

Stekker uit Poldervaart-deal: De Graafschap zoekt verder

De Graafschap gaat op zoek naar een andere trainer dan Adrie Poldervaart (50). De Superboeren wilden de huidige assistent-trainer graag lospeuteren bij FC Groningen, maar de noordelingen vroegen een te hoog bedrag, waardoor de deal definitief geklapt lijkt.

Fraaie onderscheiding van de UEFA voor Schuurs en De Wit

Perr Schuurs (21) en Dani de Wit (23) hebben indruk gemaakt tijdens het EK O21-jaar de afgelopen weken en tijdens de groepsfase in maart. De twee Nederlanders zijn door de UEFA namelijk opgenomen in de selectie van het toernooi en zijn daarmee de enige twee Nederlanders.

'PSG troeft Barça weer af met megacontract Donnarumma'

Paris Saint-Germain gaat vermoedelijk voor de tweede keer in korte tijd FC Barcelona aftroeven op de transfermarkt. De Franse topclub heeft vrijwel zeker een akkoord bereikt met Gianluigi Donnarumma. Het wordt moeilijk voor andere clubs om hem nog voor de Franse neuzen weg te kapen, aangezien de transfervrije goalie een megacontract voorgeschoteld is.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen