Feyenoorder Berghuis sprak met Van Bommel en VfL Wolfsburg

30 juni 2021, 16:01

Mark van Bommel heeft in de afgelopen tijd ook contact gehad met Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis over een mogelijke transfer naar VfL Wolfsburg. Volgens de oefenmeester van de Duitse club sprak de buitenspeler ook met de Champions League-deelnemer, maar is een overgang momenteel niet (meer) aan de orde.

"We hebben wel een keer contact gehad", erkent de nieuwe coach van Wolfsburg tegenover ESPN. "Hij heeft ook contact gehad met Wolfsburg, maar we willen jonge spelers. Steven is een goede speler met veel ervaring, ik wilde hem ook naar PSV halen en heeft een hoog rendement met goals en assists. Maar op dit moment speelt dat niet."

Berghuis lijkt hard op weg naar Ajax, al was er dinsdagavond nog geen akkoord bereikt tussen alle partijen, zo meldde RTV Rijnmond. Wel is de verwachting dat er spoedig een deal gesloten wordt tussen Ajax en Feyenoord, voor een bedrag zo rond de zes miljoen euro.

Lees ook: Van Bommel trok les uit PSV-ontslag en kreeg 'veel aanbiedingen'

Van Bommel zoekt dus meer jonge spelers en dat is te zien in het aankoopbeleid. Aster Vranckx (18) werd bijvoorbeeld weggeplukt bij KV Mechelen, ook huurling Maximilian Philipp werd al vastgelegd door de Duitse club. Jeffrey Bruma (transfervrij) en Felix Klaus (Fortuna Düsseldorf) vertrokken.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen