'FC Barcelona vindt na nieuwe linksback ook nieuwe keeper'

27 juni 2021, 09:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De renovatie van FC Barcelona gaat op volle toeren verder. Niet alleen kwamen er zondagochtend opnieuw nieuwe details naar buiten over de linksback die de club wil gaan aantrekken, ook komt er mogelijk nog een extra keeper voor Ronald Koeman. 

Dat schrijft El Mundo Deportivo althans. De club wil graag afscheid nemen van stand-inkeeper Neto Murara (31), omdat hij nog een aardige restwaarde heeft en achter Marc-André Ter Stegen normaliter toch niet in actie zal komen. Bovendien is de club zeer te spreken over de ontwikkeling van Iñaki Peña (22), de keeper van het tweede elftal van de Catalanen.

Desondanks komt er mogelijk wel een vervanger voor Neto, zodra hij is vertrokken. Dat heeft ermee te maken dat Ter Stegen deze zomer geopereerd wordt en mogelijk een tijdje niet beschikbaar is in het nieuwe seizoen. In dat geval wil de club niet alleen op Iñaki Peña bouwen en hoopt het de Catalaan Pau López over te nemen van AS Roma. Hij komt niet echt voor in de planning van José Mourinho en kan zo de perfecte tussenoplossing vormen.

Lees ookTransferweekje: Atalanta jaagt op Nederlanders

Situatie linksbacks

Ook kwam er weer een update over de situatie van de mogelijke nieuwe linksback voor FC Barcelona. José Gayà is in beeld om de nieuwe concurrent te worden van Jordi Alba, maar het wordt voor de Catalanen wel moeilijk om hem te betalen. Valencia zou Carles Aleñá en Martin Braithwaite, zij zijn overbodig in Camp Nou, wel zien als interessante ruilobjecten, waardoor de prijs flink gedrukt kan worden, verwacht El Mundo Deportivo. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen