Favorieten Frankrijk en Spanje strijden om kwartfinale-ticket

28 juni 2021, 07:00   Bijgewerkt: 27 juni 2021, 23:47

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 28 juni.

Wedstrijden

Frankrijk - Zwitserland (21.00 uur)

Tot dusver was het EK wisselend voor Frankrijk: het won zonder echt te excelleren de poule des doods, maar het vertoonde spel was voor bondscoach Didier Deschamps serieus reden om te twijfelen om zijn systeem op de schop te gooien. Misschien worden de Fransen wel de volgende ploeg die in een 3-5-2-formatie te zien zijn op dit toernooi.  En wat kan Zwitserland laten zien onder leiding van Xherdan Shaqiri?

Kroatië - Spanje (18.00 uur)

Rafael van der Vaart heeft met zijn opmerkingen van Spanje weer een EK-favoriet gemaakt. Het is een beetje gekscherend, maar na diens uitspraken was Spanje wel opeens een scorende machine, die tegen Slowakije (0-5) heel veel indruk maakte. Wordt die vorm doorgetrokken of krijgt de wereldkampioen uit 2010 het heel moeilijk tegen de WK-finalist?

Voetbal op tv

18.00 uur: Kroatië - Spanje, NPO 1, live verslag van het duel in de achtste finales van het EK

20.00 uur: De Oranjezomer, SBS 6, voetbalpraatprogramma

21.00 uur: Frankrijk - Zwitserland, NPO 1, live verslag van het duel in de achtste finales van het EK

22.55 uur: De Oranjezomer, SBS 6, voetbalpraatprogramma

23.00 uur: NOS Studio Europa, NPO 1, voetbalpraatprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen