Doorstaat Makkelie de zware test voor een mogelijke EK-finale?

29 juni 2021, 07:00   Bijgewerkt: 28 juni 2021, 23:40

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 29 juni. 

Specials

Welke bondscoach moet Oranje naar het WK in Qatar leiden?

Het EK is pijnlijk ten einde gekomen voor Oranje en dat betekent dat we ons langzaam kunnen gaan richten op het WK van 2022 in Qatar. De grote vraag is echter welke bondscoach ons naar dat toernooi moet leiden. Gaat de KNVB het vertrouwen houden in Frank de Boer of zal er toch een nieuwe eindverantwoordelijke voor de groep komen? FCUpdate.nl zet de (transfervrije) opties op een rij.

Wedstrijden

Engeland - Duitsland (18.00 uur)

Is Danny Makkelie een serieuze kanshebber om de EK-finale te fluiten? Misschien wel, want tot dusver maakte de Nederlandse leidsman een uitstekende indruk, Oranje ligt eruit en hij heeft met deze topper een affiche gekregen die finale-waardig is. Doorstaat de scheidsrechter de immer beladen wedstrijd tussen Engeland en Duitsland? Dan kan hij zomaar hoge ogen gooien dit EK. 

Zweden - Oekraïne (21.00 uur)

Oostenrijk en Nederland werden uit Groep C in de eerste ronde van de knock-outfase al uitgeschakeld door respectievelijk Italië en Tsjechië. Oostenrijk deed het op een manier dat het complimenten ontving, Oranje kreeg de hoon over zich heen. Wordt Oekraïne ook uitgeschakeld door Zweden of houden we nog een afvaardiging vanuit 'onze' groep op dit toernooi?

Voetbal op tv

18.00 uur: Engeland - Duitsland, NPO 1, live verslag van het duel in de achtste finales van het EK

20.00 uur: De Oranjezomer, SBS 6, voetbalpraatprogramma

21.00 uur: Zweden - Oekraïne, NPO 1, live verslag van het duel in de achtste finales van het EK

22.55 uur: De Oranjezomer, SBS 6, voetbalpraatprogramma

23.00 uur: NOS Studio Europa, NPO 1, voetbalpraatprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen