Unieke strijd om Champions League-tickets in de Premier League

18 mei 2021, 07:00   Bijgewerkt: 17 mei 2021, 23:31

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 18 mei. 

Wedstrijden

Manchester United - Fulham (19.00 uur)

Manchester United is al verzekerd van een plek in de Champions League komend seizoen, waardoor tijdens de ontmoeting met Fulham niets meer op het spel staat. Ook Fulham is namelijk al uitgespeeld: de Londenaren zijn reeds gedegradeerd. Mogelijk gloort er in de slotfase van het seizoen nog speeltijd voor Donny van de Beek. In dat geval komt hij tegenover Kenny Tete te staan.

Chelsea – Leicester City (21.15 uur)

Door de treffer van Alisson heeft Liverpool Champions League-plaatsing weer in eigen hand. Dat lijkt gek met de vijfde plaats, maar dat komt door deze ontmoeting tussen nummer drie Leicester City en nummer vier Chelsea. Daardoor mag op papier ook Tottenham Hotspur nog hopen, maar dat zij nog een ticket pakken lijkt een utopie. Wie gaan er naast de twee ploegen uit Manchester volgend seizoen mee het miljardenbal in? 

SS Lazio – Torino (20.30 uur)

Ook in Italië is de strijd om een ticket in het miljardenbal ongekend spannend, maar SS Lazio doet daaraan niet mee. Na nederlagen tegen Fiorentina en AS Roma (beide 2-0) is een Europa League-ticket het enige waarvoor de ploeg nog strijdt. Daarvoor is een punt genoeg, iets dat nummer zestien Torino ook kan helpen in de degradatiestrijd onderin… 

Voetbal op tv

19.00 uur: Manchester United – Fulham, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Premier League

20.00 uur: Brighton – Manchester City, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Premier League

21.15 uur: Chelsea – Leicester City, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Premier League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen