Koeman reageert: "Geloof niets van wat je hoort"

28 mei 2021, 17:56   Bijgewerkt: 28 mei 2021, 18:16

Ronald Koeman heeft vrijdagmiddag via Twitter gereageerd op de berichtgeving rondom zijn persoon in de afgelopen uren. Na een uitspraak van Joan Laporta over dat de coach van FC Barcelona in het ziekenhuis zou zijn opgenomen, kwam er heel veel los via diverse kanalen. De oefenmeester laat op zijn beurt weten gewoon gezond te zjn.

'Geloof niets van wat je hoort. Ik ben gezond, dat is het enige dat telt in het leven!', schrijft hij op zijn Twitter-account. Daarmee verwijst hij naar de uitspraken van de preses van de Catalaanse club, die heeft gezegd dat de coach met angstaanvallen zou zijn opgenomen in het ziekenhuis. In plaats daarvan had hij slechts een controle en zat hij niet veel later kiplekker in het vliegtuig naar Nederland.

Daar is hij aangekomen, al ging zijn management in de tussentijd flink tekeer tegen FC Barcelona en Laporta. Door middel van meerdere tweets liet het weten dat het vindt dat Koeman heel slecht wordt behandeld, omdat de club in de komende twee weken eerst wil kijken of er andere coaches zijn die het kunnen overnemen. Gebeurt dat niet, dan mag Koeman alleen blijven. Daar was het management van de coach geenszins over te spreken.

Lees ook: Geloof niets wat je hoort. Ik ben gezond

Daarover laat Koeman zich in deze tweet niet uit, al zou het laatste kunnen worden geïnterpreteerd als een statement richting Laporta. In elk geval lijkt hij klaar met de verhalen die de wereld in geslingerd zijn, omdat hij schrijft dat men er niets van moet geloven. Op korte termijn zal er ongetwijfeld snel duidelijkheid komen over de positie van de coach, die steeds meer onhoudbaar lijkt. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen