Spoorboekje: Real Madrid ontvangt Chelsea in Champions League

27 april 2021, 07:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 27 april.

Wedstrijden

Real Madrid – Chelsea (21.00 uur)

Het drukke programma voor Real Madrid doet de ploeg ontzettend veel pijn in La Liga, maar onder Zinédine Zidane staat het wel wéér in de halve finale van de Champions League. De Fransman is zo gigantisch succesvol in het miljardenbal en maakt tegen Chelsea zeker kans op de eindstrijd. Al zijn The Blues onder Thomas Tuchel wel bijzonder moeilijk te verslaan. 

Brentford – Rotherham United (20.00 uur)

Watford en Norwich City degradeerden vorig seizoen uit de Premier League, maar hebben zich als nummer één en twee verzekerd van de snelle terugkeer op het hoogste niveau in Engeland. Wie komt daarbij? Brentford heeft als nummer drie de beste papieren, maar dat biedt helaas voor de stuntclub geen rechtstreeks ticket. Bournemouth, Swansea City en Barnsley lijken de play-offs ook te gaan halen. 

Voetbal op tv

19.30 uur: ESPN Vandaag, ESPN, voetbalnieuwsshow 

21.00 uur: Real Madrid – Chelsea, SBS 6, live verslag van het duel in de Champions League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen