Gisteren gemist: blessure Blind, Raiola in Spanje en Zoet

2 april 2021, 00:30   Bijgewerkt: 1 april 2021, 23:56

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 1 april.

Angst Ajax komt uit: seizoen sterkhouder Blind al voorbij

Daley Blind komt dit seizoen niet meer in actie. De verdediger van Ajax raakte deze week tijdens de interland tussen Oranje en Gibraltar geblesseerd aan zijn enkel en werd per brancard van het veld gedragen. De blessure is dusdanig ernstig dat hij dit seizoen niet meer in actie kan komen in de Eredivisie, de KNVB Beker en de Europa League.

Opgeleefde Zoet hoopt nog op EK-deelname met Oranje

Jeroen Zoet (30) zat onder Frank de Boer nog niet bij het Nederlands elftal en ontbrak voor de laatste interlandperiode zelfs in de voorselectie van Oranje, toch heeft de doelman van La Spezia het Europees kampioenschap van de komende zomer nog niet helemaal uit het hoofd gezet. "Het EK is voor iedere voetballer een droom", aldus de voormalig PSV'er.

'Raiola praat met Haaland sr. na met Barça ook met Real'

Mino Raiola is bezig aan een rondje Spanje: donderdagochtend ging de zaakwaarnemer van Erling Haaland met diens vader op bezoek bij FC Barcelona. Daar werd vervolgens bij Borussia Dortmund luchtig op gereageerd en dat was niet geheel gek, want niet veel later zat Raiola [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/382482/raiola-praat-met-vader-haaland-na-met-barca-ook-met-real/,_blank,in Madrid] met de vader van Haaland. Dat zorgt voor ongekend veel speculaties.

De Roon heeft afsluiten carrière bij Atalanta 'wel als idee'

Atalanta Bergamo-middenvelder Marten de Roon (30) overweegt om zijn carrière af te sluiten bij zijn huidige club. De Nederlander zegt nog altijd zeer tevreden te zijn bij de Serie A-club en zou momenteel alleen een vertrek overwegen als hij naar een club gaat waar de kans om prijzen te winnen, groter is.

Ramos raakt kort voor cruciale wedstrijden geblesseerd

Op een zeer ongelukkig moment is Sergio Ramos geblesseerd geraakt. De Spanjaard liep bij de nationale ploeg van Spanje een spierblessure op. Hij heeft via zijn eigen social media laten weten dat hij voorlopig niet in actie komt. Volgens Spaanse media moet de routinier een maand toekijken. Gerard Piqué [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/382483/bijna-herstelde-pique-hoopt-op-speelminuten-tegen-real-madrid/,_blank,hoopt] daarentegen wel in actie te komen in El Clásico

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen