Ajax en PSV gelinkt aan internationale talenten Santos en Villa

24 april 2021, 19:56

Ajax en PSV zijn zaterdag verschenen in het internationale geruchtencircuit. Vanuit Brazilië laaiden de eerdere geruchten over de interesse van de Amsterdammers in een jonge verdediger op, terwijl de Eindhovenaren na Noni Madueke opnieuw een Engels jeugdinternational zouden willen presenteren.

De Braziliaanse tak van Goal.com schermt met de interesse van Ajax in de zeventienjarige verdediger Kaiky. Het is niet de eerste keer dat de Amsterdammers gelinkt worden aan de rechtsbenige centrale verdediger, die nog tot 2023 vastligt bij Santos. Bij die club kwam hij reeds negen officiële wedstrijden uit in het eerste team, waarin hij eenmaal scoorde.

Santos bevestigt dat er interesse is, concrete biedingen zijn er door Marc Overmars (foto) en zijn collega's volgens de Braziliaanse club nog niet gedaan. Ook Arsenal heeft interesse in de Braziliaan, die een afkoopclausule van liefst zeventig miljoen euro in zijn contract heeft staan. Dat bedrag zal echter geen enkele Europese club op tafel leggen. Sowieso duurt een mogelijke overstap nog even: op z'n vroegst pas na de achttiende verjaardag van Kaiky, op 12 januari 2022.

Lees ookTransferweekje: Messi

PSV gelinkt aan Carney Chukwuemeka

Niet alleen de naam van Ajax kwam langs in het geruchtencircuit: in Engeland werd vrij serieus over PSV gesproken, zij het door de geruchtenmedia. De Eindhovenaren haalden eerder met succes Madueke weg als talent uit Engeland en mogelijk gaat het dat met de zeventienjarige middenvelder Chukwuemeka ook gebeuren. Het grote talent wordt gelinkt aan binnen- en buitenlandse topclubs, waaronder Manchester United, Manchester City, AS Monaco en RB Leipzig. Maar volgens boulevardkrant The Sun zou ook PSV de situatie nauwlettend in de gaten houden en het kan Madueke mogelijk gebruiken om het talent te overtuigen om voor Eindhoven te kiezen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen