Spoorboekje: Oranje verzamelt, ErediVisie en Cambuur in actie

22 maart 2021, 08:54

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 22 maart.

Nieuws

Oranje verzamelt

Frank de Boer verzamelt voor het eerst met het Nederlands elftal in 2021. Maarten Stekelenburg, Jeremiah St. Juste en ook Memphis Depay sluiten maandag aan bij de groep. Aan het begin van de middag (13.00 uur) zullen alle internationals in Zeist arriveren en een paar uur later staat de eerste training al op de planning. Letland, Turkije en Gibraltar zijn de tegenstanders in de komende periode voor Oranje. 

Specials

ErediVisie

Het was weer een uiterst vermakelijk weekend in de Eredivisie met genoeg zaken om over na te praten. In onze wekelijkse rubriek 'ErediVisie' zetten we de meest opmerkelijke voetbalmomenten uit de Nederlandse competitie op een rijtje. Zo hebben we volop aandacht voor de mindere wedstrijd van Oussama Tannane en diens zeer opmerkelijke interview achteraf, nemen we de falende Groningse defensie onder de loep en vragen we ons hardop af hoe Kian Slor van dichtbij een onmogelijk te missen kans toch om zeep helpt.

Wedstrijden

SC Cambuur – FC Eindhoven (20.00 uur)

Eerste Divisie-koploper SC Cambuur kwam als een van de weinige ploegen vrijdagavond niet in actie, maar had toch een fijne vrijdagavond. Van de volledige top-vijf kwam namelijk alleen Almere City FC tot een overwinning: De Graafschap verspeelde punten tegen Excelsior (1-1), terwijl NAC Breda op bezoek bij FC Volendam zelfs verloor (2-1). Dat moeten de Leeuwarders zien te verzilveren in eigen huis tegen FC Eindhoven. 

Voetbal op tv

20.00 uur: SC Cambuur - FC Eindhoven, ESPN, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.30 uur: Fortuna Düsseldorf - VfL Bochum, ESPN 4, live verslag van het duel in de 2. Bundesliga

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen