Spoorboekje: laatste achtste finales CL; ook Sevilla in actie

17 maart 2021, 08:59

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 17 maart.

Wedstrijden

Bayern München – SS Lazio (21.00 uur)

De return return tussen Bayern München en Lazio Roma lijkt een formaliteit. De Duitsers wonnen uit met 1-4 en staan daardoor al met één been in de kwartfinale van het miljoenenbal. Wat het duel toch de moeite waard maakt, is dat er twee spitsen van wereldformaat tegenover elkaar staan. Robert Lewandowski staat na 24 Bundesliga-duels al op 32 goals. Tegenover hem staat Ciro Immobile, die er vorig jaar ten koste van de Pool met de Gouden Schoen vandoor ging.

Chelsea – Atlético Madrid (21.00 uur)

De spanning bij Chelsea tegen Atlético is nog wel volledig aanwezig. De heenwedstrijd won Thomas Tuchel met 0-1, maar daarmee zijn ze er nog lang niet. Hakim Ziyech krijgt van zijn trainer steeds vaker een kans in de basis, maar het wordt tijd dat de Marokkaan zijn enorme kwaliteiten laat zien op het hoogste niveau. Tegenstander Atlético verspeelt in de competitie steeds meer punten, maar hoopt de Champions League-droom nog altijd in leven te houden.

Sevilla – Elche (19.00 uur)

Ook in de Spaanse competitie wordt er gevoetbald. De ploeg van Luuk de Jong, Karim Rekik en Nemanja Gudelj neemt het op tegen laagvlieger Elche. Dat betekent echter niet dat dat een gelopen zaak is voor Sevilla, want tien dagen geleden speelden de ploegen ook al tegen elkaar en toen kon een doelpunt van Luuk de Jong een nederlaag niet voorkomen.

Voetbal op tv

Bayern München – SS Lazio, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Champions League

Chelsea – Atlético Madrid, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Champions League

Sevilla – Elche, SBS 6, live verslag van het duel in de Champions League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen