Spoorboekje: De Galgenwaard decor van Japan tegen Kameroen

9 oktober 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 9 oktober.

Wedstrijden

Japan – Kameroen (14.00 uur)

Met stadion Galgenwaard in Utrecht als bijzondere locatie en met Bas Nijhuis als arbiter staan het Aziatische en Afrikaanse land vrijdagmiddag tegenover elkaar in een oefenwedstrijd. Voor Yukinari Sugawara (AZ) en Andre Onana (Ajax) zal het geen onbekende locatie zijn, al is de Ajax-doelman er niet bij. Hij testte in tegenstelling tot wat in Kameroense media werd beweerd negatief op corona, maar is morgen alweer op De Toekomst te bewonderen.

FC Eindhoven – Excelsior (21.00 uur)

Met zes punten uit zes duels is het enige dat opvalt de hoeveelheid doelpunten die Excelsior maakt en tegenkrijgt. Met 15 voor en 15 tegen staan de Rotterdammers aan beide kanten aan de top van de ranglijst, maar dat brengt ze vooralsnog niets meer dan de dertiende plaats. Kunnen ze tegen een Kaj de Rooij-loos FC Eindhoven goede zaken doen?

Voetbal op tv

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

21.00 uur: FC Eindhoven – Excelsior, FOX Sports 1, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

23.00 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports1, actualiteitenprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen