Gisteren gemist: PSV stunt met Götze, AZ haalt verdedigers

7 oktober 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 6 oktober. 

PSV bevestigt stunttransfer: Götze voor twee jaar naar Eredivisie

PSV heeft dinsdagavond de vermoedelijk nu al meest besproken transfer van deze window bevestigd. Mario Götze, die in 2014 nog het winnende doelpunt maakte in de WK-finale, tekent voor twee seizoenen in Eindhoven. De 28-jarige Duitser wordt transfervrij opgepikt, nadat hij eerder deze zomer uit zijn contract liep bij Borussia Dortmund. Een stuntttransfer van jewelste, die inmiddels in alle Europese landen werd opgepikt.

Verrassend: AZ haalt Martins Indi op huurbasis naar Nederland

AZ heeft zich op de sluitingsavond van de transfermarkt versterkt met Bruno Martins Indi. Dat maken de Alkmaarders een uur voor de deadline bekend. De 28-jarige verdediger wordt voor één jaar gehuurd van Stoke City en dat is een kleine stunt, omdat er geen transfer meer werd verwacht.

PSV slaat weer toe: Van Ginkel wederom gehuurd van Chelsea

PSV heeft na de komst van Adrian Fein een tweede huurtransfer te pakken op de deadlinedag van de transferwindow. De club bevestigt dat Marco van Ginkel, wiens komst al even in de lucht hing, voor een jaar wordt overgenomen van Chelsea. De middenvelder werd al twee keer eerder door The Blues verhuurd aan PSV. Eerder op de dag werd ook Adrian Fein [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/373516/psv-huurt-fein-van-bayern-munchen-en-bedingt-optie-tot-koop/,_blank,gepresenteerd]. 

AZ vindt in Castillo stand-in Wijndal na vertrek Ouwejan

AZ heeft vlak voor het sluiten van de transfermarkt in Juan Familia-Castillo nog een stand-in gevonden voor Owen Wijnal. Na het vertrek van Thomas Ouwejan naar Udinese had Arne Slot nog slechts één volwaardige linksachter in de A-selectie, waardoor het bij Chelsea aanklopte voor de huur van de oud-Ajacied.

Ajax laat viertal wegens code oranje niet afreizen voor interlands

Ajax heeft ervoor gekozen om vier internationals tijdens deze interlandperiode niet af te staan aan hun land. De club wilde het viertal niet naar oranje of rode gebieden af laten reizen. Het gaat om Noussair Mazraoui (Marokko), Zakaria Labyad (Marokko), Lassina Traoré (Burkina Faso) en Mohammed Kudus (Ghana).

Bekijk hier alle deadline deals van gisteren en eergisteren! 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen