De Jong blij met buitenkansje Götze en looft rol Schmidt

6 oktober 2020, 23:50

John de Jong is dolblij met het binnenhalen van Mario Götze. De WK-held uit 2014 tekende op de slotdag van de transferwindow een verrassend contract in Eindhoven voor twee seizoenen. Het is aan trainer Roger Schmidt te danken dat de Duitser de komende jaren te zien is in de Eredivisie.

"Hij kan in de aanval, op de flanken en op het middenveld uit de voeten en dat geeft ons daarom op meerdere posities extra opties. En hij heeft natuurlijk een berg ervaring", toont de technisch directeur van PSV zich content op de clubsite met de kersverse en verrassende aanwinst. "Uiteindelijk is hij nu de buitenkans geworden waar we op zijn blijven hopen. We zijn er erg trots op dat hij voor PSV heeft gekozen."

Götze was transfervrij en raakte volgens De Jong geïnteresseerd in het project van PSV dankzij trainer Schmidt. "Dankzij hem is Mario Götze geïnteresseerd geraakt in PSV", aldus De Jong. Götze gaat met rugnummer 27 spelen in Eindhoven en is op tijd ingeschreven voor de Europa League, waarin hij namens PSV actief kan zijn het komende seizoen.

Lees ookPSV bevestigt stunttransfer: Götze voor twee jaar naar Eredivisie

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen