Spoorboekje: Veronica Inside terug, Cambuur tegen Go Ahead

11 september 2020, 07:00   Bijgewerkt: 10 september 2020, 23:37

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 11 september. 

Nieuws

Veronica Inside is terug

Het einde kwam dichterbij dan ooit, maar vanavond zitten de drie heren van Veronica Inside 'gewoon' weer met elkaar aan tafel. Alsof er niets gebeurd is, praten Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp over voetbal en allerlei randzaken. Een verzoeningsgesprek is er niet geweest, vertelde Derksen al. We zijn zeer benieuwd naar hoe de eerste uitzending verloopt.

Specials

De Glazen Bol deel IV

Krijgen we dit seizoen wél een officiële kampioen? Voor welke club wordt de KNVB Beker een prooi? En voor wie ligt er aan het einde van dit seizoen een enkeltje naar de Eerste Divisie klaar? Met de start van de Eredivisie voor de deur halen de redacteuren van FCUpdate.nl hun glazen bol uit de kast en wagen zij zich aan een voorspelling. In deel IV is redacteur Jeffrey van der Maten aan de beurt.

Tien spelers om op te letten in het nieuwe Eredivisie-seizoen 

Eindelijk. Na een stop van zes maanden schiet de Eredivisie zaterdagavond weer in gang met het duel tussen sc Heerenveen en Willem II. Een nieuw seizoen levert uiteraard ook weer nieuwe smaakmakers op. Van welke spelers hebben we nog weinig gezien, maar mogen we wel veel verwachten? FCUpdate.nl zet aan de vooravond van de competitiestart tien mogelijke nieuwe parels op een rij. 

Wedstrijden

Dinamo Kiev – Desna (18.00 uur)

Vanuit Alkmaar zullen ze het duel in Kiev met argusogen bekijken. Arne Slot staat met zijn ploeg immers over een paar dage hetzelfde te wachen en Dinamo verkeert in uitstkende vorm. De Supercup werd gewonnen van Shakhtar Donetsk (1-3) en de enige competitiewedstrijd eindigde in 1-4 voor Dinamo Kiev. Goed nieuws voor AZ: in een oefenduel in de voorbereiding won Desna met liefst 1-4 van de opponent van de Alkmaarders. 

SC Cambuur – Go Ahead Eagles (21.00 uur)

Met de 1-7 victorie bij MVV Maastricht bevestigde SC Cambuur dat het ook dit seizoen één van de titelkandidaten is in de Eerste Divisie. De Leeuwarders zijn na twee duels nog foutloos en hopen de goede lijn door te trekken tegen Go Ahead, dat pas één wedstrijd speelde en niet imponeerde (0-0 bij FC Dordrecht). Vorig seizoen won Cambuur met 5-0 van Go Ahead, dus de Deventenaren zijn gewaarschuwd voor een pittig avondje.

Bordeaux – Olympique Lyon  (21.00 uur)

Alle schijnwerpers zijn gericht op Memphis Depay De aanvaller heeft twee zware wedstrijden met het Nederlands elftal in de benen, maar kan geen snipperdag nemen. Door de geruchten rondom FC Barcelona zal iedereen opnieuw erg letten op de Nederlander, die (een deel van) de clubleiding zal moeten overtuigen van zijn kwaliteiten en zijn koppositie op de topscorerslijst te verdedigen. Wordt Bordeaux het slachtoffer?

Voetbal op tv

18.30 uur: Voetbal op Vrijdag: Schakelprogramma, FOX Sports 1, schakelprogramma

18.45 uur: FC Volendam – Jong FC Utrecht, FOX Sports 2, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

20.50 uur: NEC – Jong Ajax, FOX Sports 3, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.50 uur: SC Cambuur – Go Ahead Eagles, FOX Sports 2, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen