Spoorboekje: Nederland - Italië en Sparta treft Borussia Dortmund

7 september 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 7 september.

Wedstrijden

Nederland – Italië (20.45 uur)

Na de overwinning op Polen staat het Nederlands elftal bovenaan de poule van de Nations League. Italië speelde gelijk tegen Bosnië-Herzegovina, mede door een fout van bondscoach Roberto Mancini. Daarom kan Oranje haar borst in elk geval natmaken voor Giorgio Chiellini, die sowieso in de basis zal staan. Komt Dwight Lodeweges met dezelfde namen aan de aftrap als tegen Polen?

Bosnië-Herzevogina – Polen (20.45 uur)

Normaliter zouden Bosnië-Herzevogina en Polen onder Italië en Nederland staan in deze Nations League-poule. Daardoor is het interessante ontmoeting om te volgen. Normaliter zou het Edin Dzeko versus Robert Lewandowski zijn, maar laatstgenoemde krijgt rust en ontbreekt daarom ook tegen Bosnië. Komen ze anders dan tegen Nederland in Zenica wel tot scoren? 

Borussia Dortmund – Sparta Rotterdam (17.00 uur)

Sparta Rotterdam oefent voor de laatste keer in deze voorbereiding tegen niet de minste tegenstander: Borussia Dortmund. De Kastheelheren hebben weinig te verliezen tegen de Duitse topclub en kregen eerder van stadgenoot Feyenoord het goede voorbeeld hoe te spelen tegen BVB. Hoe zal het de ploeg van Henk Fraser vergaan?

Voetbal op tv

19.30 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, actualiteitenprogramma

20.35 uur: Bosnië-Herzegovina – Polen, Ziggo Sport, live verslag van het Nations League-duel

20.40 uur: Nederland – Italië, NPO 3, live verslag van het Nations League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen