Makkelie fluit Eredivisie in gang, Kamphuis naar Ajax

7 september 2020, 12:18

Danny Makkelie fluit het nieuwe Eredivisie-seizoen in gang zaterdagmiddag. De arbiter is leidsman bij het eerste competitieduel van het nieuwe seizoen, dat gaat tussen FC Utrecht en AZ. Jochem Kamphuis (Ajax – Sparta Rotterdam), Serdar Güzübüyük (FC Groningen – PSV) en Bas Nijhuis (Feyenoord – PEC Zwolle) hebben de leiding over de andere topclubs dit weekend.

Dat heeft de KNVB laten weten. Mekkelie floot recent ook de finale van de Europa League, tussen Internazionale en Sevilla en brengt nu dus de Eredivisie weer in gang. Allard Lindhout krijgt het treffen tussen FC Twente en Fortuna Sittard, Siemen Mulder fluit FC Emmen – VVV-Venlo en Edwin van der Graaf is in Waalwijk de scheidsrechter bij RKC Waalwijk en Vitesse.

In de Eerste Divisie zijn de aanstellingen ook bekend gemaakt. Kevin Blom fluit de wedstrijd tussen SC Cambuur en Go Ahead Eagles, Rob Dieperink leidt de derby tussen NAC Breda en FC Den Bosch, terwijl Martin van den Kerkhof naar Doetinchem reist, waar Roda JC op bezoek bij De Graafschap gaat.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen