Vitesse-talent Musaba wil weg omdat hij weer geen kans krijgt

11 augustus 2020, 23:21

Vitesse-talent Richie Musaba (19) is boos en wil vertrekken. De tweelingbroer van de recent naar AS Monaco vertrokken Anthony Musaba had van Vitesse de belofte gekregen dit seizoen te mogen aansluiten bij de A-selectie, maar werd door Thomas Letsch teruggezet naar de beloften. Daarom wil hij weg uit Arnhem.

Dat schrijft De Gelderlander althans. Zijn zaakwaarnemer stelt dat afgesproken was dat Musaba deel uit zou blijven maken van de A-selectie komend seizoen, maar hij overleefde de schifting – [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/370785/letsch-geeft-huisman-en-manhoef-kans-in-a-selectie-vitesse/,_blank,anders dan Daan Huisman en Million Manhoef] – niet onder Letsch. Volgens zijn agent betekent dat Musaba zelfs transfervrij zou zijn, omdat zijn kans afgesproken zou zijn bij de onderhandelingen. Zijn verbintenis bij Vitesse loopt nog door tot en met 2022.

Vitesse laat tegenover het regionale dagblad weten dat het voor Musaba beter is om met Vitesse O21 te trainen en te spelen, gezien zijn perspectief op speeltijd. Twee seizoenen geleden debuteerde Musaba met een doelpunt in het eerste team tegen De Graafschap (6-1 zege), maar onder Leonid Slutsky kreeg de middenvelder geen kans. Dat lijkt voorlopig onder Letsch niet te veranderen. De Duitse coach zag in het talent bovendien meer een rechtsback dan een middenvelder.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen