Spoorboekje: toekomst Conte en Feyenoord speelt in Duitsland

25 augustus 2020, 07:00   Bijgewerkt: 24 augustus 2020, 23:45

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 25 augustus.

Nieuws

Conte om tafel met clubleiding

Er wordt vandaag meer duidelijk over de toekomst van Antonio Conte bij Internazionale. De trainer greep met zijn ploeg naast de landstitel en de Europa League-beker en dus stormde het intern. Vandaag gaat de coach, die stevige kritiek heeft geuit op alles en iedereen bij de club, om tafel met de leiding. Als hij vertrekt wordt Massimiliano Allegri waarschijnlijk zijn opvolger.

Wedstrijden

PAOK Saloniki - Besiktas (20.00 uur)

Twee tegenstander die AZ ook had kunnen treffen in de voorronde van de Champions League. Terwijl het vorige miljardenbal nog in volle gang was, werd de voorbereiding op het nieuwe seizoen opgestart. Inmiddels worden de ploegen ook al een stuk serieuzer, want Jeremain Lens moet over één duel aan de bak. Welke ploeg blijft in de race voor CL-deelname?

VfL Wolfsburg (v) - FC Barcelona (v) (20.00 uur)

Dominique Janssen versus Lieke Martens: wie van beide plaatst zich voor de Champions League-finale? De Duitsers zijn favoriet, maar de Catalanen haalden vorig jaar de eindstrijd tegen Olympique Lyon. De titelhoudende Fransen spelen tegen Paris Saint-Germain de andere halve finale in het toernooi. De kans op Nederlands goud is dan ook groot. 

Arminia Bielefeld - Feyenoord (16.00 uur)

Na de klinkende zege op Borussia Dortmund is het vertrouwen opeens fors toegenomen in Rotterdam-Zuid, toch was de overwinning voor Dick Advocaat nog geen reden tot grote vreugde. De oefenmeester is nog steeds kritisch over de breedte van de selectie, waardoor de spelers volop werden belast. Zijn de naweëen daarvan te zien of maakt Feyenoord opnieuw indruk?

Voetbal op tv

16.00 uur: Arminia Bielefeld - Feyenoord, FOX Sports 1, live verslag van het oefenduel

16.00 uur: Liverpool - RB Salzburg, Ziggo Sport, live verslag van het oefenduel

19.00 uur: Ajax - Hertha BSC, Ziggo Sport, live verslag van het oefenduel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen