Rentree Robben aanstaande, al houdt Buijs slag om de arm

20 augustus 2020, 16:05

Als er niks geks gebeurt, maakt Arjen Robben dit weekend dan toch eindelijk zijn officieuze rentree bij FC Groningen. Nadat de aangekondigde comeback vanwege lichte klachten werd uitgesteld, staat in principe niets een terugkeer meer in de weg voor de buitenspeler. Toch hield trainer Danny Buijs nog een slag om de arm. "Zoals eerder aangegeven beslissen we pas op het laatste moment of hij onderdeel gaat uitmaken van de wedstrijdselectie."

Al heeft dat vooral te maken met het feit dat Robben's comeback de vorige keer groots werd aangekondigd en daar toen op teruggekomen moest worden door een lichte blessure. Mark-Jan Fledderus ging door het stof, waardoor Buijs ditmaal voorzichtig is in zijn woordkeuzes. "Elke keer besluiten we dat nu pas na de training of iemand inzetbaar is, gezien de les van de vorige keer", zei Buijs met een kleine glimlach op de clubsite.

Patrick Joosten en Görkem Can ontbreken vermoedelijk wel in beide oefenpotjes. Tegen PEC Zwolle ontbraken zij net als Robben, die tegen Almere City FC dus mogelijk minuten kan gaan maken. Het schema van de buitenspeler is er echter op gericht om in de Eredivisie meteen inzetbaar te zijn.

Lees ook: Domper voor Groningen: Robben toch nog niet in actie tegen PEC

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen