'Messi laat Koeman weten erg te twijfelen aan toekomst bij Barça'

20 augustus 2020, 20:45

Lionel Messi heeft Ronald Koeman laten weten serieus te twijfelen over zijn toekomst bij FC Barcelona. De Argentijn zou zich meer 'buiten de club' voelen momenteel, dan daar binnen de club. Een vertrek wordt gezien zijn nog doorlopende contract een moeilijk verhaal, maar zou een serieuze optie zijn voor de absolute ster van de Catalanen.

Dat schrijft RAC1, een doorgaans betrouwbaar Catalaanse radiozender. Messi brak zijn vakantie voortijdig af om te praten over zijn toekomst bij FC Barcelona bij Koeman. Dat zou zijn gebeurd in zijn eigen woning. De verloren Spaanse titel, de afslachting in de Champions League tegen Bayern München en alle onrust rondom de club hebben Messi 'veel naar de uitgang' gedrukt bij de Catalanen.

Dat zou dan ook de mededeling zijn van Messi aan Koeman. Desondanks erkent de Argentijn dat het een moeilijke situatie is, omdat hij nog een eenjarig doorlopend contract heeft bij de Catalanen. De clubleiding liet al weten dat ze hem aan zijn verbintenis te willen houden, waardoor het een lastige situatie is. Verder zou hij hebben toegegeven dat er deze zomer veel moet gebeuren bij de club, wat mede door de coronacrisis een lastig verhaal wordt. 

Lees ook: Braziliaanse journalist claimt vertrekwens Lionel Messi

Of Messi ook daadwerkelijk van plan is Barça deze zomer te verlaten, moet nog blijken. Bechler, die de vertrekwens van de Argentijn als allereerste claimde, was drie jaar geleden de journalist die de transfer van Neymar naar Paris Saint-Germain als eerste aankondigde. Recent liet FC Barcelona-voorzitter Josep María Bartomeu nog weten dat Messi zijn loopbaan in Camp Nou wil afsluiten, maar opnieuw komt er nu (donderdag) dus een betrouwbare bron die meldt dat Messi sterk twijfelt.

Koeman hoopt wél op Messi

Eerder al gaf de Nederlandse coach aan graag te willen samenwerken met Messi. "Ik heb nog veel contact met Pep Guardiola en die zegt dat het geweldig is om met Messi te werken. Hij is een winnaar en als hij niet wint, kan hij vervelend zijn. Ik moet zorgen dat hij functioneert, dat hij zich belangrijk voelt. Hij moet zijn carrière hier afsluiten, want hij is Barcelona en Barcelona is Messi", zei Koeman daar tegenover tegen de NOS.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen