'Messi keert vervroegd terug bij Barça voor gesprek met Koeman'

20 augustus 2020, 17:28

Lionel Messi heeft vandaag (donderdag) voor het eerst kennisgemaakt met Ronald Koeman. De Argentijn genoot eigenlijk van een vakantie, maar zou die voortijdig hebben afgebroken om met zijn nieuwe coach om tafel te gaan. Eerder al liet Koeman weten dat er voor Messi een hoofdrol lonkt in zijn plannen.

Dat schrijven diverse Spaanse media. Messi is onder andere door El Mundo Deportivo gespot op het trainingscomplex van de Catalanen. Koeman zou met Messi zijn plannen willen bespreken en vragen naar de mening van de kleine Argentijn, die zich na de uitschakeling tegen Bayern München vooral heeft stilgehouden.

Lees ook: Koeman gepresenteerd bij FC Barcelona: "Een droom die uitkomt"

Er deden geruchten de ronde dat Messi zou willen vertrekken, maar dat werd door de clubleiding en Koeman vooralsnog tegengesproken. Onder Koeman zal de selectie flink onder handen genomen moeten worden, waardoor enkele goede collega's van Messi zullen moeten vertrekken. Met deze ontmoeting laat Koeman in elk geval blijken de rol van de Nederlander cruciaal te vinden.

"Ik ga heel snel met hem praten, ik zou ook teleurgesteld zijn als ik met 8-2 van Bayern had verloren", liet Koeman wetenover de NOS. "Ik heb nog veel contact met Pep Guardiola en die zegt dat het geweldig is om met Messi te werken. Hij is een winnaar en als hij niet wint, kan hij vervelend zijn. Ik moet zorgen dat hij functioneert, dat hij zich belangrijk voelt. Hij moet zijn carrière hier afsluiten, want hij is Barcelona en Barcelona is Messi."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen