Malen maakt vermoedelijk snel rentree in oefenduel PSV

13 augustus 2020, 08:23

Donyell Malen gaat zijn officieuze rentree bij PSV vermoedelijk op zeer korte termijn maken. De aanvaller ontbrak in de eerste oefenduels bij de Eindhovenaren nog, maar is tegen Vitesse waarschijnlijk fit genoeg om zijn eerste speelminuten weer te maken. De laatste keer was hij met vijf Eredivisiegoals nog de absolute beul van de Arnhemmers.

Dat weet het Eindhovens Dagblad althans. Tegen SC Verl en KFC Uerdingen 05 bleef Malen nog aan de kant, maar de spits traint al langere tijd weer volop mee bij PSV en maakt daarin een uitstekende indruk. Dat geldt ook voor een flink aantal concurrenten voorin (onder andere Sam Lammers, Noni Madueke en Maxi Romero), toch zal international Malen zich normaliter in de basis spelen, mits hij zijn oude niveau weer oppikt.

De aanvaller scheurde acht maanden geleden zijn kruisband in de kraker tegen Feyenoord en moest lang revalideren. Desondanks was hij vorig seizoen topscorer van PSV, met de elf doelpunten die hij op dat moment al had gemaakt. Cody Gakpo en Denzel Dumfries (beide zeven treffers) volgden op ruime afstand.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen