'Koeman wil Van de Beek meenemen naar FC Barcelona'

18 augustus 2020, 20:15

Ronald Koeman wil Donny van de Beek graag meenemen naar FC Barcelona. Hoewel de bondscoach bij Oranje voor hem geen vaste basisplaats had, ziet hij de Ajacied wel het broodnodige scorend vermogen brengen op het middenveld in Catalonië. Zijn goede klik met Frenkie de Jong is eveneens een pre. Routiniers Ivan Rakitic (32) en Arturo Vidal (33) moeten om die reden vertrekken.

Dat schrijft Nicoló Schira althans, die normaliter goed is ingevoerd. Volgens de transferspecialist – vergelijkbaar met Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio – zijn de gesprekken met diens zaakwaarnemer Guido Albers zelfs al geopend. Eerder hadden Real Madrid en Manchester United concrete interesse in de middenvelder van Ajax, die door De Telegraaf ook wordt gelinkt aan Barcelona. Gezien de financiële positie van de Catalanen, zal een deal met Ajax niet vreemd zijn.

Lees ook: Dit staat Koeman te wachten bij zijn aanstelling bij FC Barcelona

Van den Heuvel weg bij Ajax

Verder is er ook een uitgaande transfer te melden. Jeugdkeeper Dani van den Heuvel (17) is namelijk vertrokken bij Ajax. De doelman had een aflopend contract en wilde zijn verbintenis niet verlengen na een tegenvallende aanbieding van de Amsterdammers, waardoor hij transfervrij is vertrokken. Het naar de Premier League gepromoveerde Leeds United heeft de doelman binnengeloodst, in eerste instantie om in het O18 en O23 te spelen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen