Gisteren gemist: Messi spreekt met Koeman, verlies Heerenveen

21 augustus 2020, 00:30   Bijgewerkt: 20 augustus 2020, 23:57

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 20 augustus.

'Messi laat Koeman weten erg te twijfelen aan toekomst bij Barça'

Lionel Messi heeft Ronald Koeman laten weten serieus te twijfelen over zijn toekomst bij FC Barcelona. De Argentijn zou zich meer 'buiten de club' voelen momenteel, dan daar binnen de club. Een vertrek wordt gezien zijn nog doorlopende contract een moeilijk verhaal, maar zou een serieuze optie zijn voor de absolute ster van de Catalanen.

Officieel: Mbuyamba verruilt Barcelona voor Chelsea

Xavier Mbuyamba (18) gaat in elk geval geen rol spelen in de toekomstplannen van de nieuwe FC Barcelona-coach Ronald Koeman. De jonge Nederlandse centrale verdediger heeft zich donderdag namelijk voor de komende drie jaar aan Chelsea verbonden. Daarmee komt er alweer een snel einde aan zijn periode in Catalonië.

Heerenveen ook pijnlijk onderuit bij een nog incompleet Utrecht

De zorgen voor sc Heerenveen blijven onverminderd groot. Na de pijnlijke 5-1 nederlaag tegen De Graafschap speelde de ploeg van Johnny Jansen donderdagavond ook een kansloze wedstrijd op bezoek bij een nog uitgekleed FC Utrecht (4-1). De conclusie dat er hard versterkingen nodig zijn, werd nog maar eens pijnlijk onderstreept.

La Spezia voor het eerst in de clubhistorie naar de Serie A

De Serie A heeft er een nieuw gezicht bij: La Spezia is donderdagavond voor de eerste keer in haar historie gepromoveerd naar de hoogste afdeling van Italië. Ondanks een 0-1 nederlaag tegen Frosinone is de landskampioen van 1944 volgend jaar te zien in de Serie A. Benevento en Crotone promoveerden eerder al.

'Heerenveen laat oog vallen op transfervrije Letschert'

Timo Letschert (27) is in beeld om de achterhoede van sc Heerenveen te versterken komend seizoen. De verdediger is transfervrij nadat zijn contract afliep bij Hamburger SV en keert mogelijk terug naar het Abe Lenstra Stadion, waar hij als jeugdspeler een deel van zijn opleiding genoot. Een doorbraak zat er in Fryslân echter niet in.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen