Douglas keert naar verwachting niet terug bij Go Ahead Eagles

11 augustus 2020, 16:50

De toekomst van Douglas ligt zeer waarschijnlijk niet bij Go Ahead Eagles. De centrale verdediger was afgelopen dagen op proef in de lagere divisies in Duitsland en zal vermoedelijk niet meer terugkeren in Deventer. Daar was in eerste instantie geen budget voor een nieuwe verdediger, al was de bedoeling wel dat hij mee zou blijven trainen. Vermoedelijk gebeurt dat dus niet.

Dat laat de club weten via de officiële kanalen. Het schrijft dat Douglas 'naar verwachting' niet meer terugkeert in Deventer. In 2017 speelde de Braziliaan voor de laatste keer een profwedstrijd. Daarvoor maakte de speler furore in Enschede, waar hij in 2010 landskampioen werd. Vervolgens speelde Douglas voor Dinamo Moskou en Sporting Portugal.

Lees ook: Van Wonderen: "Douglas blijft van harte welkom bij Go Ahead"

Verder wil de club mogelijk in zee gaan met Frank Ross. De Schotse middenvelder krijgt nog een week de tijd om zich te bewijzen bij de clubleiding. Dat is Jarni Koorman in elk geval niet gelukt: de bij PEC Zwolle transfervrij vertrokken middenvelder heeft te weinig indruk gemaakt op de technische staf. Vanaf komende week traint verdediger Bradley Cross (vorig jaar Schalke 04 O19) mee in Deventer in de hoop een contract te verdienen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen